️به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی اتاق اصناف مرکز البرز، همزمان با سراسر کشور، راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در شهر کرج با حضوری پرشورتر از همیشه برگزار شد و صحنه‌ای ماندگار از وحدت، همدلی و غیرت دینی و ملی را به نمایش گذاشت.

در این رویداد عظیم سیاسی-اجتماعی، اصناف متحد و انقلابی مرکز استان البرز در کنار بسیج اصناف استان، با اجتماع پرشور خود در مسیر راهپیمایی ، بار دیگر برگ زرینی بر افتخارات انقلاب اسلامی افزودند. ️حضور آحاد مردم و اصناف در کنار مسئولین ارشد این حماسه‌آفرینی باشکوه که با حضور آحاد مختلف شهروندان کرجی و اقشار گوناگون مردم همراه بود، جلوهایی از «وفاق ملی» در دفاع از ارزش‌های انقلاب بود.

مسئولین ارشد استانی و نظامی نیز در صفوف متراکم راهپیمایان حضور یافته و بر عهد خود با شهدا و امام شهدا تأکید کردند. تجدید بیعت با آرمان‌های بلند انقلاب شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی باشکوه با در دست داشتن پلاکاردها و سردادن شعارهای حماسی، انزجار خود را از استکبار جهانی و رژیم غاصب صهیونیستی اعلام کردند.

اصناف و بازاریان استان نیز با حضور منسجم و خانوادگی خود جلوهای خاص به این مراسم داده بودند

 

روابط عمومی و اطلاع رسانی اتاق اصناف مرکز استان البرز